jueves, 11 de febrero de 2010

CAMÍ REIAL-LA VALL -SANTA AGUEDA- FERRERIES
Ruta molt versátil , hi va ver un poc de tot, es camí reial es molt polit però te trams molt técnics , relliscos al ombra. Un ambient de alegria i ganes de anar ha roda per llocs poc coneguts entre es companys .Hem Felipe nos conta acudits i animalades variades. Aturada camí de La vall mossegada i glop ,un bosc que fa bon roda , trobam bikers natius .Sa tramontana nos diu qui mana , un espectacle que ja val sa matinada. Sortim al Pilar i aqui una altre anecdota es despiste de uns quants companys entre tans de camins es fàcil perder-se. Tot solventat ha pujar ha Santa Agueda una vegada dalt hem Perico nos va dijar de una pesa , nos va treura un botil de vi i una truita de patates amb seba. M´he va sebra ha gloria ,es un crac. Amb un grup de tan tanta gent de tota condicio
Obres ,empresaris ,de dertes i d´esquerres del barça i del madrid , baixos i alts tots amb sa mateixá passió i es bon rollo entre tots crec?
També dir que van venir tres Sherppas amb hem Javi el front ,varem recorda es temps de Sicora es grup de Heavy que ell era es cantant . Peró açó es una altre història .
Volta que sa de repetir . Agrai ha nan Quel que nos va fer de guia.

No hay comentarios:

Publicar un comentario